Pozovite 021 52 41 15 [email protected]

Biovita blog

Biovita blog – Vaša Ginekološka ordinacija Novi Sad. Pogledajte najnovije objave iz dugogodišnje prakse naših stručnjaka i druge interesantne i korisne priloge iz oblasti ginekologije i akušerstva.

Biovita blog nudi Vam više informacija

biovita blog - biovita-logo

Lečenje hlamidije

Lečenje hlamidije

Lečenje hlamidije je veoma važno, jer nelečena hlamidija lako dovodi do steriliteta i vanmaterične trudnoće. Ginekološka ordinacija Novi Sad „BIOVITA“, Željeznička 12.

Šta je 4d ultrazvučni pregled

Šta je 4d ultrazvučni pregled

Šta je 4d ultrazvučni pregled? Zahvaljujući pregledu tehnološki najnaprednijem 3D i 4D ultrazvuku dobijate vrlo realnu trodimenzionalnu sliku. To je film Vaše bebe u trenutku kada je gledate.

Dr Dragana Lugonjić i njegovog tim objavljuju mnoge informacije značajne za Vaše zdravlje i zanimljive priloge iz delokruga njihove delatnosti – ginekologije i akušerstva. Informišite se iz prve ruke!

„BIOVITA“ je ugledna ginekološko-akušerska ordinacija za ekspertni 3D i 4D ultrazvučni pregled i praćenje trudnoće i razvoja Vaše bebe. Ginekološka ordinacija BIOVITA u Novom Sadu postoji od 1993. godine. U ordinaciji se vrše ginekološki i ultrazvučni pregledi, ekspertni ultrazvuk, praćenje i prekid trudnoće, manje hirurške intervencije i sve ostalo iz ove oblasti. POTRAŽITE SAVET ILI ZAKAŽITE PREGLED!

Posetite nas na adresi: Novi Sad, Železnička 12. Tel: 021-52-41-15
Dr Dragan Lugonjić, Vaš ginekolog-akušer

Ginekološko-akušerska ordinacija „BIOVITA“ pružiće Vam vrhunski medicinski tretman. Na svako Vaše pitanje biće odgovoreno brzo i stručno. Dođite do nas i dobićete najbolje savete, pouzdane preglede i stručne intervencije. Zdravlje je ono najdragocenije šta imamo. Zato Vam toplo preporučujemo: Čuvajte vaše zdravlje.

Ginekološko-akušerska ordinacija BIOVITA

Dr Dragan Lugonjić
Naše uslugezakazivanje